Filmrechten ‘Het Marktplaatsmeisje’ verkocht aan producent Just Productions

PERSBERICHT

De roman Het Marktplaatsmeisje van Carlijn Vis wordt verfilmd. De filmrechten zijn door Van Grunsven Creative Management verkocht aan Just Productions.

Frank Groenveld van Just Productions is erg enthousiast over de roman van Carlijn Vis en over hun toekomstige samenwerking. De opnames van de romantische komedie staan gepland voor 2016, en de film zal in 2017 in de bioscoop draaien. Just Productions is onderdeel van Just Media Group, een full service mediabedrijf dat entertainmentcontent produceert, creëert en distribueert voor de Benelux-markt. Dit jaar was de komedie Homies van Just Productions in de bioscoop te zien. De film trok meer dan 200.000 bezoekers. Andere bekende filmproducties waar Just Productions bij betrokken was, zijn onder meer Hartenstraat en Jack bestelt een broertje.

Carlijn op Twitter: “Wijn, bierviltjes en een contract: het begin van Marktplaatsmeisje – de film!”

Contract Just

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *