Voor Cosmopolitan mocht ik schrijven over liefde in tijden van Tinder, Facebook en Marktplaats

Naar aanleiding van Het Marktplaatsmeisje vroeg Cosmopolitan of ik een artikel wilde schrijven over de liefde vinden in tijden van Facebook, Tinder, Twitter, et cetera. Het Marktplaatsmeisje gaat over Anna maar vertelt ook het verhaal van een generatie die de liefde misschien wel kapot-Googlet, van tevoren op Facebook van alles van iemand kan zien en niets meer aan het toeval overlaat. Want Anna is fictie, maar haar aanpak en bijkomende problemen zijn uit het leven gegrepen: ze beoordeelt mensen op basis van spullen en dingen die ze via internet van iemand kan zien, maar de vonk moet nog altijd offline overspringen. Toch?

Dating-Cosmopolitan-[nov2014]-web

 

getagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *