Alleen voor ‘echte mannen’: Hitler-shampoo

Wij hebben reclames met middelmatig knappe mannen die ineens onweerstaanbaar worden als ze AXE opspuiten, in Turkije hopen ze dit Axe-effect te bereiken met Hitler. Gisteravond zag ik bij DWDD dit opmerkelijke reclamefilmpje van een Turkse shampooproducent:

In het gemiddelde huishouden is de vrouw verantwoordelijk voor de inkopen. Als je er een functieomschrijving van zou maken, is de shampoo voor de man bij de boodschappentaak inbegrepen. Ervan uitgaande dat dit in Turkije ook het geval is, zie ik dit voor me:

Vrouw: “Was je haar hier eens mee, lieverd.”

Man: “Hoezo?”

Vrouw: “Hitler zegt dat het goed is, schat, doe nou maar. Baat het niet, dan schaadt het niet.”

Man: “Ok√©.”

En als het dan een leuke vent is, spoelt-ie de inhoud door het doucheputje, verschoont de kattenbak, legt een vers plantje in de vissenkom en koopt een reep pure chocolade met hele hazelnoten voor zijn vrouw. Hele hazelnoten: heel belangrijk.

getagged , ,